Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Føl deg trygg med kredittkort
Det er mange fordeler med et kredittkort, men den aller største er at du kan føle deg trygg når du bruker et slikt kort til å betale for domenenavn og webhotell eller netthandel.

Dette fordi at man ved bruk av et kredittkort har langt større rettigheter, da man er beskyttet av et mer omfattende lovverk samtidig som det er bankens ansvar dersom du blir utsatt for svindel.

Skulle man for eksempel kjøpe webhotell og domener et stykke frem i tid, med et firma som senere går konkurs, så er man heldig hvis man får pengene tilbake når man betaler med et bankkort. Bruker man dog et kredittkort, så er det banken som går på en smell, og du har ikke tapt en krone.

Dette fordi at man er beskyttet av kredittkjøpsloven når man handler med et kredittkort. Det gir deg større rettigheter i mange sammenhenger, også ved svindel.

Derfor anbefaler vi alltid at man bruker et kredittkort med cashback når man er på ferie utenlands, slik at man unngår å tape egne penger fra brukskontoen dersom noe skulle skje.

Samtidig har man alltid en pengereserve dersom man har et kredittkort i lommeboka eller liggende hjemme.

Da kan man bruke det når man møter trangere tider, og det vil definitivt være en god løsning på kortsiktige problemer.


© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte
Føl deg trygg med kredittkort