Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Stopp Ransomware en gang for alle!
Klassiske antivirusprogrammer har store utfordringer med å fange opp, stoppe og dedikere stadige nye virus og ransomware som kommer.

Så i stedet for å ha en database med millioner av uønskede programmer har ZyberVPN sitt antivirus løsning laget en database med programmer som er legetime. Med ZyperVPN sin Ransomware vil ikke ukjente programmer eller prossess kunne kjøre.

De blir nektet tilgang til systemet. ZyperVPN gir deg 100% beskyttelse mot Ransomware og andre typer Virus. ZyberVPN sin løsning vil beslytte deg mot virus som ble laget i fjord, i dag og i morgen.

Det er her de klassiske antivirus løsningene feileier. De klarer ikke stoppe Virus som er laget i morgen fordi de ikke vet om dette viruset enda.

Enkelte antivirusprogrammer benytter seg av en type rollback, dette er form for backup hvor de ruller systemet 1-2 dager bakover i tid. En slik løsning krever mye ressurser, ZyperVPN sin løsning stopper alt uansett så her er det ikke behov for denne type løsning.

Målet med antivirus er å stoppe det før det skjer, mens med andre løsninger som benytter seg av rollback så venter man på at noe skal skje så spoler man tiden tilbake.

Igjen så stopper ZyberVPN alt før noe skjer. Dette som er den store forskjellen.
© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte