Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Derfor kan nisjeforhandlere på nett være et godt valg
I mange sammenhenger fremstilles konkurransen i detaljhandelsmarkedet som et valg mellom lokale fysiske nisjebutikker og de store netthandelsgigantene. På noen områder er det kanskje tilfelle, men husk på at det også fortsatt finnes et godt utvalg nisjeforhandlere på nett.

Spesialiserte forhandlere kan tilby et bredt og dypt utvalg – også på nett
En norsk forhandler av hi-fi-utstyr har tidligere reklamert med at du ikke kjøper musikkutstyr der du kjøper kjøleskap. Det er et godt poeng, og sier noe om at du må være spesialisert for å bli virkelig god på noe.

Det finnes slike forhandlere også på nett, coolsurf – en del av cool snow er bare et eksempel. Som navnet tilsier er det primært surfeutstyr, til bruk sommer som vinter, du finner på nettadressen https://coolsnow.no/ og i selskapets reklame.

Dette selskapet har da fokus på et relativt begrenset produktspekter, og de trenger ikke å følge med på alt fra joggesko til sykkelhjul. Innenfor kategorien padlebrett og lignende er det dessuten et stort marked for egne merkevarer, noe som gjør det mulig for en spesialisert leverandør å matche de større kjedene også på pris.

Norske nisjeforhandlere sammenlignet med globale giganter
Amazon har som kjent etablert seg i Sverige, med varierende hell, men verken Amazon, eBay eller Alibaba har noe særlig tilstedeværelse eller fokus på Norge. Derfor er det hovedsakelig de store norske forhandlerne som er konkurrentene også til norske nisjeforhandlere på nett.

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe praktisk talt hva som helst fra globale markedsplasser, men det er viktig ikke å glemme faktorer som frakt, garanti, reklamasjonsrett og ikke minst moms og toll.

Noen utenlandske nettbutikker og markedsplasser har etablert ordninger der du forhåndsbetaler slike gebyrer, men det er fortsatt enklere å forholde seg til et selskap som selger produkter med base direkte fra Norge. Det er det også mange nisjeforhandlere som gjør – så følg med neste gang du handler på nett.
© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte