Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Kredittkort tilpasset ditt bruk
Hva skal du egentlig med 100 000 kroner i kredittgrense dersom du aldri overstiger 10 000 kroner? Eller hva skal du med en saftig bensinbonus på 80 øre/literen dersom du ikke har bil? Slik bør du tenke når du skal søke om bensinkort, ettersom du da kan få deg et kredittkort som er tilpasset ditt bruksmønster.

Kun på denne måten kan du virkelig utnytte de mange fordelene som ligger i et kredittkort.

En person som handler mye vil for eksempel dra nytte av et kredittkort som har cashback ved kjøp av norsk webhosting, mens en som aldri gjør det ikke behøver det.

Samtidig vil du som alltid betaler regningene dine før rentene begynner å løpe ikke se så nøye på det om kortet ditt har en rente på 15% eller 30%, mens det motsatte er tilfellet for en som skal handle ting på avbetaling.

Reiser du aldri, så trenger du heller ikke reiseforsikring. Poenget vårt er at man bør skanne markedet for et kredittkort som passer med ditt bruksmønster, slik at du faktisk kan dra del av de fordelene du trenger, og slik at du ikke sitter på et kort som du ikke får brukt fordi det ikke er tilpasset din bruk.


© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte
Kredittkort tilpasset ditt bruk