Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Kredittkort eller forbrukslån?
Ettersom norske forbrukslån har blitt såpass effektive at man kan søke om de nærmest på noen få minutter, så har disse lånene blitt et godt alternativ til kredittkort. Man får pengene inn på konto samme dag som man søker, og man kan som regel låne større summer enn hva man får tilgang til ved et kredittkort. Men hva egner seg egentlig best?

Når bør man bruke et kredittkort?
Jo, når man har et akutt behov for penger så er kredittkort det beste alternativet. Da har man tilgang til pengene umiddelbart, samtidig som rentene ikke begynner å løpe før etter 50 dager.

Det kan med andre ord bli helt gratis, noe som ikke er tilfellet for et forbrukslån, der man må betale renter og gebyrer fra første stund - noe som selvfølgelig ikke er spesielt gunstig.

Et forbrukslån er dog et bedre alternativ dersom man skal betale ned det man har lånt over lengre tid.

For mens renten på et kredittkort gjerne er veldig høy, så vil den totale kostnaden bli langt mer behagelig med et forbrukslån fra lånpenger.no, besøk nettsiden her.

Kort oppsummert er det derfor kredittkort som gjelder for små og kjappe handler som webhosting og domener der man skal betale tilbake det man har lånt innen den rentefrie betalingsutsettelsen er over, mens lån egner seg bedre til større og dyrere prosjekter.
© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte
Kredittkort eller lån?