Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Artikkel
Hostinger
Det er på nett du finner all informasjon om reisen til Nord-Norge
Nord-Norge kan by på noen av den aller mest fantastiske naturen i hele Norge, samtidig som det også finne flust av kulturopplevelser i de større byene. Hvis man for eksempel vil utforske kultur- eller nattelivet i Mo i Rana, så er Ranaposten.no et godt utgangspunkt.

Dessuten finnes det også en rekke historiske destinasjoner som ligger litt utenfor allfarvei, for eksempel relatert til de dramatiske hendelsene under andre verdenskrig.

Forskjellige områder i Nord-Norge var blant de som ble aller hardest rammet av både den innledende tyske erobringen og okkupasjonen, men dessuten de påfølgende harde stridene mellom de allierte og tyskerne.

Det kan lønne seg å booke direkte med hotellet
Etter å ha planlagt reisen, med hjelp av gode ressurser som Visit Nord-Norge eller Visit Norways informasjon spesifikt om de nordre delene av landet vårt, så lønner det seg å booke overnattinger direkte med hotellet eller campingen.

I en periode var det vanlig å benytte de store søkemotorene som samler mange hoteller på et og samme sted, men det er mange som har fått opp øynene for at det ikke nødvendigvis er en god løsning, verken for overnattingsstedet eller kunden.

Det er faktisk svært uvanlig at søkemotorene er billigere sammenlignet med å booke direkte, og dessuten tar agenten en relativt stor prosent av prisen. Det betyr at hotellet vanligvis sitter igjen med en god del mindre penger. På sikt får det selvfølgelig konsekvenser for hotellet, som må spare inn på forskjellige tjenester.

Som kunde er det mulig å få mange fordeler hvis man booker direkte med overnattingsstedet.

Eksakt hva disse er vil variere fra hotell til hotell, men gjennomgående er at hotellet selvfølgelig har lyst å gi det lille ekstra til kunder som booker direkte og da legger igjen et større beløp.

Dessuten gjør det håndteringen av bookingen enklere, da man bare må forholde seg til en motpart.
© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte