Norsk Webhosting
Norskwebhosting.no
NORSKE WEBHOTELL

Annonse
Norskwebhosting.no - Backpacking
Hostinger
2020 guide til backpacking
Kalenderen sier 2020, og du skal på backpacking i det nye år. Her får du en 2020 guide til backpacking, så du er helt up to date med reiseutstyr og -destinasjoner.

Start med å undersøke ’Nyheter’ hos de forskjellige butikker som selger reiseutstyr. Det blir konstant utviklet på backpacks og utstyr, så det blir bedre, lettere og kanskje billigere.

Det betyr ikke at du MÅ ha det nyeste av det nye. Men hvis din ryggsekk eller annet utstyr kanskje trenger en fornyelse, så kan det være lurt å undersøke om det er kommet nye modeller eller nytt utstyr som kan være verdt å investere i.

Den klassiske charterferie er ikke så populær som den var før. Til motsetning skjer det en stigning i antall backpackere, noe som smitter over på de beste reisemål for 2020. Les her, og få en kort guide til topp tre backpacking destinasjoner i 2020, før du bestiller din reise.

Japan har vunnet innpass hos reiselystne backpackere. Japan byr på spennende kultur, unike templer, hektiske storbyer, nydelig mat, vakker natur og et high tech samfunn som man bare må oppleve i 2020.

Fargerike Mexico er stadig fantastisk i 2020. Opplev fascinerende ruiner, vakre naturreservater, underjordiske cenoter og kule aktiviteter som rappelling og snorkling.

Maldivene er landet du skal besøke i 2020, hvis du drømmer om bountystrender og turkisblått hav som du kan speile deg i. Eksperter forutsier at Maldivene er et av de landene som vil få store konsekvenser hvis vannstanden stiger.

Derfor er Maldivene helt sikkert et av de landene du skal oppleve i 2020. Havet rundt Maldivene gjemmer også på noen av verdens beste dykkerspots, så hvis 2020 er året, hvor du planlegger den ultimative dykkereise, er Maldivene the place to be.

Reisebyrået Adventureno tilbyr gruppereiser til alle ovenstående destinasjoner. Ta et kikk på reisekalenderen deres for 2020, og se når du kan reise. Du kan også finne en masse backpacker inspirasjon til din reise i 2020.

© 2016 - 2023, Norskwebhosting.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Link bytte